ALTO

alto

ALTO reinterpretează creativ obiectele din spațiul locuit care au la bază conceptul geometriei inspirate din natură. Creațiile iau forme unice, cu ajutorul unei suprapuneri și asocieri inedite de materiale. Obiectele ALTO sunt utile, cu design atipic, ușor de integrat în stilul de viață modern al iubitorului de frumos.

Atelier Mustață

mustata

La Atelier Mustață, Ciprian Andrei creează piese de mobilier, care mai apoi devin produse de serie limitată. Materialele folosite sunt autohtone și certificate în România la standarde europene. Produsele sunt realizate manual în colaborare cu ateliere de producție din București. Lemnul preferat este cel de frasin, deoarece conferă mobilierului o textură și culoare intense. Pielea sau textilele garantează senzația plăcută la atingere. Atelier Mustață a fost deschis în 2015, iar produsele sunt comercializate pe piața din România atât online, cât și offline.

Brut Concept - Mihai Manda

brut

Arhitect absolvent al Universității de Arhitectură „Ion Mincu”, Mihai Manda a fost influențat de designul scandinav, în care lemnul este un element predominant. Proiectele de design interior realizate au dus la nașterea  unei pasiuni către designul de mobilier. Această pasiune e evoluat  într-un atelier  în care metalul și lemnul dau naștere unor obiecte de design care pun în valoare calitățile acestor materiale.

CRESC

cresc

CRESC găsește inspirație în arta florală japoneză, dar evită dogmaticul, urmărind principiul estetic al Wabi-sabi – frumusețea este imperfectă, impermanentă și incompletă. Cum spațiile contemporane evoluează rapid către locuri care îmbină munca, socializarea, inspirația și joaca, nevoia de design de calitate a devenit unul dintre aspectele cele mai importante. Antropologic, gasim culoarea verde și în mod special plantele ca fiind reconfortante, pentru că subconștientul nostru o asimilează apei, florei și sustenanței. CRESC caută să mixeze și remixeze dragostea pentru floră cu design minimalist.

Dare to Rug

dare-to-rug

Lansat în 2015, Dare to Rug este primul brand românesc de design care creează covoare prin tehnica hand-tufted. Designerii din spatele brandului, Andreea Batros și Flavia Scînteanu au fost numite cei mai buni designeri de produs la ELLE Deco Romanian Design Awards 2016 pentru prima lor colecție, “Romanian Moods”. Susțin ideea de a crea întotdeauna proiecte curajoase, iar principalul obiectiv este să combine designul contemporan cu cele mai bune materiale în crearea noilor obiecte.

Maria Decu & Mihai Dumitrache

decu-si-dumitarche

Maria Decu & Mihai Dumitrache, arhitecți și designeri, prezintă ”Gonna Lamp” – soluție pentru zonele ce necesită concentrarea unui fascicul luminous pentru a pune în valoare zone sau obiecte din casă și nu numai.  Volumetria finală a lămpii a fost dictată în primul rând de funcționalitate și, în paralel, de îmbinarea unor elemente ale designului vestimentar, și anume geometrizarea fustei. Geometria permite obiectului să fie 100% funcțional, dar în același timp să devină și o piesă importantă în contextul în care este amplasată.

I'M cotton YOU

cotton-you

Eu sunt Florina și despre mine sigur pot spune că sunt aproape tot timpul veselă și îmi place să fiu așa. Îmi place să văd frumosul oriunde ar fi el – surprins în oameni, în momente, în forme, contururi și cafea. Când păşesc pe stradă păşesc pe decoraţiuni, când mă uit în depărtare văd pattern-uri şi când mă întorc acasă mă întorc la locul meu de inspiraţie şi idei. 
I’M cotton YOU este un proiect pe care mi l-am dorit mult și pe care l-am crescut încet și cu rabdare, îmi aduce bucurie pentru că este exact pe sufletul meu. I’M cotton YOU e ceva ce s-a născut din dorința de a avea ceva al meu. S-a întâmplat și nu doar atât, e minunat. Acum rămâne să vezi dacă e si pe sufletul tău.
&traditions bloomingville boila Cloudnola greengateProduse în stoc

Garantăm livrare rapidă

Livrare rapida

Livrare in 24/48h

Retur gratuit

În 14 zile

Gamă variată de produse

Peste 3000 de produse

Se actualizeaza
Coșul tău este gol.