Design&After – Mai mult decât design

Într-o lume complicată și pe repede înainte, ne-am propus să încetinim timpul și să oferim mai mult sens momentelor simple din viețile noastre. Noi credem că astfel de momente pot deveni cele mai prețuite amintiri, filosofie care se regăsește în fiecare colecție și în fiecare obiect selectat de noi. Pentru că un obiect frumos îți face inima să bată un pic mai tare, îți schimbă starea de spirit, îți redefinește fiecare colț al casei. Și îți face viața mai frumoasă.

Proiectul a prins rădăcini datorită pasiunii noastre pentru design interior, pentru arhitectură și pentru lucrurile frumoase. Am colindat Danemarca în lung și-n lat și ne-am îndrăgostit de atmosferă, de cultură, de stilul lor de viață și, mai ales, de “frumosul” lor. Însă, deși ne place mult să călătorim, mereu ne întoarcem acasă, unde ne-am dorit să aducem un pic de “frumos” nordic, aici, în căldura sudului.

Pe scurt, așa începe povestea Design & After, pe care vă invităm să o scriem împreună, aici, în mediul virtual, sau în spațiul Design & After din strada Mihai Eminescu nr. 50 – 54, unde, împreună cu arhitecta Eliza Yokina, am creat un showroom special pentru voi, un loc de poveste, pentru povești.
&traditions bloomingville boila Cloudnola greengateProduse în stoc

Garantăm livrare rapidă

Livrare gratuită

Pentru comenzi peste 300 lei

Retur gratuit

În 14 zile

Gamă variată de produse

Peste 3000 de produse

Se actualizeaza
Coșul tău este gol.